Energetische therapie bij verlies

Tweeling 
Bij het verlies van een tweeling broertje of zusje kan een groot verschil maken.
Jaren geleden was er bij mij een gevoel aanwezig dat ik niet kon plaatsen. Een heel diep verdriet, een eenzaam gevoel waar ik geen verklaring voor kon vinden.

Samen
Ik heb toen een diepgaande regressie gedaan, terug in de tijd naar mijn ontwikkeling als foetus. Ik ben er toen achter gekomen in de derde maand van mijn ontwikkeling dat ik nog een tweeling broertje had. Dit maakte voor mij veel los en het gevoel dat ik al die jaren niet kon plaatsen werd voor mij verklaarbaar.

Openbaring
Ik voelde me opgelucht en had het gevoel ineens veel meer ruimte te hebben. Dit voelde geweldig en dit gevoel zou ik jou ook graag gunnen.

Vreemd
Nee niet voor mij, omdat dit in de loop der tijd voor mij geheel normaal is geworden. Als ervarings deskundige is het voor mij heel normaal om terug te gaan in de tijd. Daarnaast is het heel normaal om verbinding te voelen op zielsniveau, en nog verder terug te gaan alvorens ik mijn ouders had uitgekozen.

Verhaal
Om nog een stap verder te gaan de verbinding te leggen met mijn eigen voorouderlijke lijn, via mijn biologische ouders. Dit is ontstaan na 15 jaar van studie in; Energetisch-, Systemisch-, Lichaamswerk,
waarin ik vele sessie,s heb mogen ondergaan en heb mogen geven.

Praktijk
Vanuit de praktijk gezien zijn dit mijn tools waar ik graag mee werk. de verbinding te leggen met diepere gevoelens als oorsprong van jou pijn-, verdriet-, angsten, of boosheid. Juist jou diepere emoties en gevoelens gebruik ik als basis voor jou fysieke klachten.

Herkenning
Roept dit verhaal een bepaalde herkenning op?
Gevoelens waar je nu eindelijk eens een oplossing voor wil vinden?
Een sterke behoefte om er eindelijk eens over te kunnen praten?

Dan help ik je graag verder.

Enkele boekjes die ik u kan aanbevelen omtrent zielservaringen in het leven;

Marie – Claire van den Bruggen; Het sprookje van de Dood, De dag waarop mijn Vader een engel werd, De terugkeer naar huis.

Alfred R. en Betina Austermann; Drama in de moederschoot – Verlies van een tweelingbroertje-/ zusje, 

Reeuwijk- Willem; Ik wou dat ik twee hondjes was dan kon ik samen spelen.

Jean-Paul Sartre; Uw levensroute is al bepaald, de teerling is geworpen