Energetische therapie bij verlies

Energetische therapie bij het verlies van een dierbare kan een groot verschil maken.
Jaren geleden was er bij mij een gevoel aanwezig dat ik niet kon plaatsen. Een heel diep verdriet, een eenzaam gevoel waar ik geen verklaring voor kon vinden. Ik heb toen een diepgaande regressie gedaan en ben er toen achter gekomen dat ik nog een tweeling broertje had. Dit maakte voor mij veel los en het gevoel dat ik al die jaren niet kon plaatsen werd voor mij verklaarbaar. Ik voelde me opgelucht en had het gevoel ineens veel meer ruimte te hebben. Dit voelde geweldig en dit gevoel wil ik anderen ook graag brengen.

Tijdens een behandeling neem ik je mee in een regressie via mijn heldere helderziende begeleiding en een sterk analytisch, invoelend vermogen, zodat jouw onderbewuste dit verdriet/ deze gevoelens kan oplossen. Deze sessies werken tegelijk op emotioneel, fysiek en mentaal niveau met daardoor een relatief snel en grondig resultaat.

In mijn behandelmethode is het opsporen van onverklaarbare gevoelens, in welke vorm dan ook, een zegen. Voor veel mensen is dit een opening waarbij ze eindelijk van het onverklaarbare gevoel af komen dat ze al jaren onbewust met zich meedragen. Het diepe gevoel mogen ze eindelijk loslaten.
Wat ervoor terug kan komen is voor een iedereen anders. Je kunt er dieper door gaan voelen, creatiever worden, innerlijke vreugde ervaren, spontaner worden, meer energie hebben en je beter ontspannen waardoor je minder last hebt van spieren en gewrichten.

Roept dit verhaal een bepaalde herkenning op? Of gevoelens waar je nu eindelijk eens een oplossing voor wil vinden? Of een sterke behoefte om er eindelijk eens over te kunnen praten?

Heb je recentelijk of in het verleden een dierbare verloren maar er is nooit tijd geweest om dit verdriet/ gevoel een plaats te geven (zie deze Corona tijd)? Of er is verder nooit meer over gesproken om wat voor reden dan ook?
Dan help ik je graag verder.

Praktijkinformatie

Enkele boekjes die ik u kan aanbevelen omtrent zielservaringen in het leven;

Marie – Claire van den Bruggen; Het sprookje van de Dood, De dag waarop mijn Vader een engel werd, De terugkeer naar huis.

Alfred R. en Betina Austermann; Drama in de moederschoot – Verlies van een tweelingbroertje-/ zusje, 

Reeuwijk- Willem; Ik wou dat ik twee hondjes was dan kon ik samen spelen.

Jean-Paul Sartre; Uw levensroute is al bepaald, de teerling is geworpen