Energetische therapie

Ontstaan

Veel klachten vinden hun oorsprong in je huidige tijd of één uit het verre verleden. Het probleem omvat emotionele, mentale en fysieke pijn en kan op verschillende manieren zijn ontstaan.

Denk hierbij aan een verdriet door het pesten op school-, of het is jou schuld terwijl je van niets wist-, of niet gehoord of gezien worden door je vader of moeder. Dit was destijds pijnlijk voor jou, en je stopte het diep weg om er nooit meer naar om te kijken. maar ja het zit er nog steeds.  

En uiteindelijk

Ontstaan er fysieke klachten zoals; vermoeidheid, slaapproblemen, nachtmerries, negatief zelfbeeld, perfectionistisch, faalangst, hartkloppingen, herbelevingen, hevig transpireren, stotteren, nagelbijten, tandenknarsen, boosheid, bindingsangst, fobieën, emotionele blokkades en algemene onverklaarbare angsten,- gevoelens, pijn of ongemakken.

Er vanaf

Natuurlijk wil je daar vanaf, maar je weet niet hoe, bent overal geweest maar het lost niet op. Meestal kijkt men naar je fysieke-, of andere klacht maar niet naar de werkelijke verbinding tussen vle factoren. Ik noem het maar een holistische-, het verband tussen het ene en het andere. Alles is met elkaar in verbinding, het is maar net hoe je het bekijkt

Een behandeltraject bestaat uit:

  • Het intakegesprek.
  • Plan van aanpak
  • De behandelingen
  • Een tussentijdse evaluatie
  • De eindevaluatie

Praktijkinformatie