Sportmassage

Speel je wekelijks uw wedstrijd bij jouw favoriete club? Loop je de Vierdaagse van Nijmegen? Ben je aan het trainen voor een triathlon of marathon? Dan is het belangrijk om je spieren soepel te houden en afvalstoffen te verwijderen.

Sportmassage-/therapie is effectief om blessures te voorkomen tijdens een intensieve training en kan het verschil maken in jouw prestaties. Iedereen heeft wel eens één of meerdere keren een spierblessure gehad, een effectieve behandeling helpt je snel van klachten af.
Enkele klachten kunnen zijn: kleine verhardingen in je kuiten, hamstrings, nek en/ of schouderspieren. Deze symptomen kunnen de basis zijn voor een latere blessure en verminderde sportprestaties.
Het kan zijn dat de klacht een pure fysieke blessure is of een dieper liggende oorzaak op het emotionele/ mentale vlak heeft.

In overleg ga ik jou begeleiden om jouw spieren zo optimaal mogelijk voor te bereiden op jouw persoonlijke sportprestatie. De kracht van mijn behandeling is een aanpak vanuit een holistische visie in combinatie met jaren van ervaring en mijn sterk invoelende helderziende, analytische vermogens. Mijn doelstelling is om u intensief te behandelen met snel resultaat.

Naast de behandeling krijg je eventuele oefeningen mee om hier thuis mee aan de slag te gaan en krijg je advies over wat je juist niet moet doen.

Een behandeling duurt 30 tot 45 minuten en kost € 62,50 per consult.