Harry Schutte

Mijn motivatie
Is ontstaan uit een ware passie voor mijn vak. Het samenspel tussen het emotionele, mentale en het fysieke lichaam (holistisch). Ik ben zelf een zeer actieve sporter geweest en heb jaren meegedaan met diverse duursporten.  Oa: triatlons-, marathons-, wielrennen en schaatsen.

Beinvloeden
Iedereen heeft wel eens een emotionele ervaring gehad. Bij mezelf kwam er wel eens een thema voorbij met een diepere lading. Dit heeft weer invloed op de sportprestatie en op het algehele welbevinden. Er ontstaat een disbalans vanuit het fysieke en het emotionele.

Evenwicht 
Dit heeft weer invloed op het mentale aspect van je lichaam. Je prestatie op werk en of prive gaan achteruit met alle gevolgen van dien. Om je balans in evenwicht te behouden is ook een goede uitgebalanceerde voeding zeer belangrijk. Eventueel ondersteunen met de juiste vitamine,s en mineralen.

Super vak
Vanuit deze persoonlijke ervaringen is mijn motivatie voor het vak ontstaan.
Ik werk zeer Holistisch. Dit is een combinatie van Energetisch-, Systemisch-, Massagetherapie-, Orthomoleculaire therapie.
Door deze manier van aanpak en het optimaal gebruik maken van mijn intuïtieve vaardigheden. Komt dit vak voor mij volledig tot zijn recht

Samen
Met een sterk analytisch-, invoelend vermogen, bied ik een uniek concept dat een relatief snel en grondig resultaat geeft.
Naast het behandelen van jouw klacht. Stel ik mij ten doel je in de toekomst zoveel mogelijk klacht vrij te behouden.

Interesse
De holistische werkwijze is mede onderricht en vaktechnisch onderbouwd door de vele opleidingen die ik heb gedaan.  Op het gebied van Lichaamswerk-, Energetische-, en Systemisch werk-, Regressie-, Reïncarnatie- en Orthomoleculaire therapie.

Sport
Blijft en is altijd heerlijk om te ervaren. Het maakt mijn hoofd leeg, zo lekker fysiek bezig te zijn.

Voor vragen
Bel gerust