Harry Schutte

Mijn motivatie komt voort uit ware passie voor mijn vak, het samenspel tussen het emotionele, mentale en het fysieke lichaam. Ik ben zelf een zeer actieve sporter geweest en heb jaren meegedaan met diverse duursporten oa; triathlons, marathons, wielrennen en schaatsen. Nu is het doel fysiek gezond blijven en alle sporten een beetje bijhouden. Een effectieve sportmassage-/ therapie was in die tijd essentieel voor het fysieke lichaam maar je emotionele, mentale algehele energie en voeding (holistische) waren ook zeer belangrijk en zijn dat nog steeds. Hier is mijn motivatie voor het vak ontstaan.

Wat het voor mij zo boeiend maakt is het benaderen vanuit deze holistische manier, waarbij de mens als één geheel wordt gezien en op deze manier behandel in al mijn cliënten. Door deze boeiende benadering zie ik de vele verbanden tussen fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch van de mens. Ofwel het samenspel tussen jouw leefstijl, jouw dagelijkse gewoontes en jouw bewegingspatroon, maar ook jou energetische blokkades, stress en fysieke ongemakken.

Ook voeding is een belangrijk onderdeel van een goede balans. Via verschillende therapievormen ga ik met de oorzaak van jouw probleem aan de slag om jouw klacht nog beter te kunnen behandelen.

Door deze holistische aanpak en het optimaal gebruik te kunnen maken van mijn intuïtieve vaardigheden en mijn heldere helderziende begeleiding en een sterk analytisch, invoelend vermogen, bied ik een uniek concept dat een relatief snel en grondig resultaat geeft.
Naast het behandelen van jouw klacht stel ik mij ook ten doel je in de toekomst zoveel mogelijk klachtenvrij te houden en een plezierige levensstijl op te bouwen.

Ik heb opleiding gedaan, op het gebied van medisch sportinstructeur, massagetherapie, energetische en orthomoleculaire, regressie en reïncarnatie therapie en als therapeut gewerkt voor diverse team,s oa; Nationaal voetbalteam Zimbabwe, Basketbal selectie IJffel Towers Nijmegen, Nederlandse Hockeyteam Masters EK en WK’s en mijn eigen praktijk in Elst en Oosterbeek.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.