Harry Schutte


Mijn motivatie
Mijn motivatie komt voort uit een ware passie voor mijn vak, het samenspel tussen het emotionele, mentale en het fysieke lichaam (holistisch). Ik ben zelf een zeer actieve sporter geweest en heb jaren meegedaan met diverse duursporten, onder andere: triatlons, marathons, wielrennen en schaatsen. Een effectieve sportmassage was destijds essentieel voor mijn fysieke lichaam. Daarnaast was een balans belangrijk tussen mijn algehele energie door middel van een goede uitgebalanceerde voeding en mijn emotionele en mentale gesteldheid. Vanuit deze ervaring is mijn motivatie voor het vak van Massagetherapie, Energetische therapie en Orthomoleculaire therapie ontstaan.

Door deze holistische aanpak en het optimaal gebruik te kunnen maken van mijn intuïtieve vaardigheden en mijn heldere helderziende begeleiding

en een sterk analytisch, invoelend vermogen, bied ik een uniek concept dat een relatief snel en grondig resultaat geeft.  Naast het behandelen van jouw klacht stel ik mij ook ten doel je in de toekomst zoveel mogelijk klachtenvrij te houden en een plezierige levensstijl op te bouwen.

Opleidingen

De holistische werkwijze is mede onderricht en vaktechnisch onderbouwd door de vele opleidingen die ik heb gedaan op het gebied van Massage-, Energetische-, Regressie-, Reïncarnatie- en Orthomoleculaire therapie. De opleidingen op het gebied van Medisch Fitnessinstructeur geeft hierbij een zeer mooie aanvulling op het fit en gezond houden van het menselijk lichaam.

Sport
Vanuit mijn uiteenlopende ervaringen als therapeut heb ik zeer mooie, op (semi)topsportniveau, evenementen mogen meemaken. Onder andere het Nationaal voetbalteam Zimbabwe, Basketbalteam Eiffel Towers Nijmegen, Nederlandse Hockeyteam Masters EK en WK’s, Global sport en atletiek Nijmegen.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.