Bedrijfsmassage

Werkvloer
Bij een bedrijfsmassage heeft u de mogelijkheid deze binnen uw organisatie plaats te laten vinden. In het begin wordt er vaak gekozen voor 1 keer per kwartaal als try out.
Daarna gaan we evalueren en kijken hoe verder.

Zo kort
De duur van de behandeling is ongeveer 15 minuten per persoon waarbij een schouder/nek massage wordt gegeven. Hierbij maak ik gebruik van een bedrijfsmassage stoel ( zie afbeelding).

Meerwaarde
Tijdens de behandeling komt er meestal een gesprek, uw werknemer komt met vragen of begint spontaan te vertellen. Juist deze combinatie maakt de behandelmethode zo uniek bij u op de werkvloer.

Vertrouwen
 Het grote voordeel is dat men een verhaal kan delen bij een derde persoon en er een vertrouwensband ontstaat naarmate ik voor langere tijd op de werkvloer kom. Uiteraard deel ik mijn werkervaringen vanuit de praktijk als uw werknemer dit op prijs stelt.

Effect
De positieve benadering gedurende dit proces en de effectieve toegepaste methode helpt om klachten als bv RSI te voorkomen. Dit is een snelle en effectieve behandeling met een hoog rendement ter voorkoming van ziekteverzuim en worden bedrijfskosten gespaard.

Aanbeveling
Juist voor beeldschermwerkers is de bedrijfsmassage een groot voordeel om stress gerelateerde klachten te voorkomen.

Overzicht
Om de efficiëntie te onderbouwen ontvangt u een analyse waarin de volgende zaken kunnen worden opgenomen;

  • Overzicht van de aard van de klachten en welke mate voorkomend.
  • Overzicht van de totaal aantal behandelingen per maand/ jaar.

Heeft u vragen hierover, bel gerust.