A.Q

Harry is een bijzonder man met scherpe zintuigen. Al vanaf het eerste moment van binnenkomst ziet hij je en voelt hij je aan. Door … Lees verder »

A.N.

5 maanden geleden Harry heeft al na één sessie samen met mij dingen ontdekt, en mij dingen laten inzien, waar meerdere psychologen, met meer … Lees verder »

W.O.

Al verschillende keren heb ik het systemisch werk van Harry en Windy mogen ervaren. Als representant en als vragenstelster. Harry en Windy bieden samen … Lees verder »

A.V.

Talenten, respectvol omgaan met mijn struggles, problemen.
Goede Coach, de kunst van het doorvragen verstaan ( juiste vraag, juiste moment).
Helder zien, voelen, unieke combinatie van helder zien en coach.
Relativerend, met een vleugje humor, vrolijke instelling, en eerlijk en oprecht.

Lees verder »

An.

Ruim 2 jaar geleden ben ik met vermoeidheids- en restklachten na een ziekenhuisopname bij Harry terecht gekomen, aangezien ik in de reguliere gezondheidszorg niet de behandeling heb gevonden die mij verder hielp. Harry heeft niet alleen mijn lichamelijke klachten aangepakt, maar mij energetisch in balans gebracht. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren.

Lees verder »

Mi…..

2 jaar geleden kwam ik met nekklachten door  spanning (van mijn studie) terecht bij Harry. Door zijn massages kreeg ik meteen minder last van hoofdpijn en door het energetisch reinigen kon ik mij veel beter concentreren op mijn studie. Niet veel later bleek ik  tegen een burn-out aan te zitten. Eerst ben ik een paar keer naar een psycholoog geweest, maar met deze benadering voelde ik mij totaal niet verbonden.

Lees verder »

Es….

Harry Schutte is een gedreven en deskundige dienstverlener. Mijn ervaring is dat hij je “klacht” vanuit een totaalplaatje benadert en vandaaruit de beste behandeling voorstelt … Lees verder »

mar

Mijn ervaring met de behandelingen van Harry Schutte (twee periodes ben ik geweest en tweemaal met succes).

1e periode: klachten stress/ burn-out/stijve onderrug (2013/2014)

Gelijk na de eerste behandeling ( terwijl ik naar huis fietste) heb ik enorme verlichting gevoeld in mijn hele lichaam alsof er weer lucht tussen mijn botten zat en in mijn hele systeem, alsof ik weer lichter en beweeglijke was.

Lees verder »

P.

8 maanden geleden Ik heb de sessie bij Harry als erg prettig ervaren. Harry luistert echt naar je en heeft een rustige energie. Hij … Lees verder »