BATC

  1. Energie. Als u te weinig energie heeft of uw energie is geblokkeerd, dan ontvangt uw zenuwstelsel onvoldoende informatie. Het gevolg is dat hierdoor delen van uw lichaam ontregeld kunnen raken of niet meer goed kunnen functioneren. Door de blokkade op te heffen gaat uw levensenergie weer stromen in uw lichaam en komt uw energieniveau weer in balans.
  2. Prikkeloverdracht. Door middel van prikkeloverdracht communiceren uw hersenen en het lichaam met elkaar. Bij onvoldoende prikkeloverdracht kunnen lichaamsfuncties gaan stagneren. Herstel is dan noodzakelijk om weer goed te kunnen functioneren.
  3. Drainage. In onze stoffelijke maar ook geestelijke voeding treffen we steeds meer niet lichaams-eigen stoffen aan ( ongezonde stoffen ). Ons gehele lichaam raakt hierdoor langzaam maar zeker verontreinigd. Dmv het ontgiften (drainage) van uw lichaam en geest gaat uw lichaam in zijn geheel weer goed functioneren.
  4. Voeding. De juiste stoffelijke en geestelijke voeding is voor ieder van ons verschillend. Wat voor de één als goed aanvoelt hoeft niet persé voor de ander goed te zijn. Er wordt in samenwerking met u gezocht naar een zo goed mogelijk bij u passende voeding zodat uw lichaam en geest weer optimaal gevoed worden.
  5. De Psyche. Bewustwording vanuit onze handel en denkwijze is een belangrijk aspect in het genezingsproces. Het verwerken, loslaten, herstellen vanuit een positieve gedachte is de basis voor het doorbreken van ziekmakende processen.