Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop kennismaken met representeren & opstellen Dorpsschuur Lent,- Nederland

2 oktober 2024 | 13:00 - 16:30

Ben jij bekent met Systemisch Werk, of ooit gehoord van familieopstellingen. Laat je eens  inspireren door deze prachtige laagdrempelige workshop. Je hebt er nog nooit iets mee gedaan, je weet niet of je dit wel kunt. Dan is juist deze workshop geschikt voor jou. Spannend om alleen te komen. Hoe leuk is het dan om iemand mee te nemen die ook hierin is geintresseerd. Welkom

Systemisch werk toont hoe jij bent geworteld.  Je basis van thuis uit ontstaan, doorgegeven vanuit je ouders. Ook zij hebben deze basis mogen ervaren van jou grootouders. En stel dat je grootouders iets verborgen hebben gehouden waar jij en je ouders niets van af weten. Dan wordt deze ervaring vanuit hun gevoelens doorgegeven aan de volgende generatie. Totdat deze eventueel bij jou op het bordje ligt. Zonder te weten wat het is kun je hier in het dagelijks leven veel hinder van ondervinden.

Vanuit het systemische veld stemmen we af op jou familie, de grond waarin je opgroeide. Als we daarop afstemmen, werkt dat verhelderend, verzachtend en bevrijdend in onszelf door. Systemisch werk is een effectieve methode om ons met moeilijke thema’s heel zuiver en innerlijk te verbinden. Dit blijkt van grote waarde om nieuwe mogelijkheden in ons leven te openen.

Herken je jouw thema’s? Gedachten of gevoelens die zich opdringen, terugkerende patronen, reacties die triggeren, in relatie tot je partner, gezin, familie of collega’s. Het belemmert je in ‘wie je van nature bent’ en werkt belastend in jou door. Waar komt het vandaan? Wellicht is het tijd voor een onderzoek.

Verbinden zit in onze natuur. Systemisch werk is voor iedereen weggelegd. Misschien voelt dat niet zo vanzelfsprekend of zelfs wat spannend. Bedenk dan dat er altijd opluchting ontstaat in het systeem, welk thema je ook onderzoekt of welke verstrikking je ook aankijkt. Er bewust mee bezig gaan, levert veel op.

Als begeleider van opstellingen volg ik het opstellingenveld en samen nemen we waar, wat zich daarin laat zien. De werkvorm lijkt het meest op een open onderzoek en daarbinnen geldt: welke dynamiek er ook speelt in jouw leven, je bent welkom met alles dat er is.

Professionele begeleiding. Samen met collega Windy van Essen (praktijk voor systemisch werk) begeleid ik groepswerk (opstellingenmiddagen en ochtendworkshops) in de Lentse Dorpsschuur. Wij ervaren meerwaarde in het samenbrengen van onze energie en ervaring. Als duo begeleiden wij ook persoonlijke opstellingen op aanvraag.

Wil je een opstelling inplannen-/ aanmelden

Graag eerst overleg, bel dan gerust naar telnr. 06-22200790

Waar; Oosterhoutsedijk 29, 6663 KS Lent, Nederland

Aanmelden

Gegevens

Datum:
2 oktober 2024
Tijd:
13:00 - 16:30

Organisatoren

Harry Schutte | Achilles therapie
Windy van Essen | Praktijk voor Systemisch Werk