nlen

Reïncarnatie

Reïncarnatie gaat nog een stap verder dan regressie. Reïncarnatie is het systematisch teruggaan in het verleden naar de periode vóór de geboorte. Tijdens uw ontwikkeling als foetus kan uw moeder een enkele emotionele ervaringen hebben meegemaakt. Deze ervaring komt bij de foetus binnen in het onderbewustzijn via de lichamelijke reactie van uw moeder.Op het moment dat u geboren bent kunt u daar vroeg of laat last van krijgen. Het is altijd zeer belangrijk om te kijken wanneer de exacte oorsprong van uw klacht is ontstaan.

Het kan zijn dat u dit via uw onderbewustzijn heeft overgenomen van uw moeder. Dit te beseffen, dan is dit niet uw emotie, maar u kunt er wel degelijk veel hinder van hebben. Sommige trauma’s liggen zo diepgeworteld dat de mogelijkheid bestaat dat deze in een vorig leven zijn ontstaan. of u daarin gelooft of niet is niet relevant voor de behandeling. Ik ga u daarin ook abssoluut niet in overtuigen. een ieder gelooft op zijn eigen manier. en daar heb ik erg veel respect voor. Belangrijk punt van aandacht is wel dat ik alles voortijdig met u ga bespreken. Ik ga tijdens deze sessie ook met u in gesprek. dit zal ik u tijdens het eerste consult uitleggen.

Bv; onverklaarbare angsten, beelden die telkens terugkomen. waarvan u de oorsprong niet kunt terughalen. Angst voor water, bv. wat u niet kunt verklaren, maar dat u wel graag wil zwemmen maar daar absoluut niet in durft. Angst om alleen te zijn, angst om in de steek gelaten te worden. Onverklaarbare angst dat uw partner u gaat verlaten (verlatingsangst). Angst voor dieren, Hoogtevrees, en Fobieën.

 

 

Aangesloten bij Beroepsvereniging; voor meer informatie klik op Batc