nlen

Hypnose therapie

Hypnose therapie;

De term Hypno is afkomstig van het Griekse woord “Hypnos” en betekent slaap. U wordt in een ontspannende fase, ofwel lichte trance gebracht. Tijdens deze ontspannende fase bent u zich volledig bewust van hetgeen de therapeut zegt. Als u iets persé niet wil zal dat ook niet zal gebeuren. Hypnose is géén verlies van controle.

Hypnose is het brengen van iemand in een veranderde bewustzijnstoestand (trance) die ervoor zorgt dat verborgen ervaringen of ingesleten patronen uit het onderbewustzijn naar boven gehaald worden. Het in trance zijn is vergelijkbaar met het lezen van een boek of dagdromen.

Door het naar boven halen van deze problematiek kunnen er emoties loskomen en is er ruimte voor het verwerkingsproces. Dit kan zeer bevrijdend werken waardoor u meer ruimte zult ervaren en een positievere kijk op het leven zult krijgen. Het opruimen verwijderen van de emotie zal voor velen een enorm verschil maken, ofwel de zon weer gaat schijnen.
Lichamelijk klachten als gevolg van langdurig onderdrukte gevoelens zoals boosheid, angst, agressie en frustratie vinden verlichting door hypnose therapie.

 

Er wordt geen hypnose toegepast bij mensen die te maken hebben/of hebben gehad, met;

Psychose, Schizofrenie, Borderline, Zware depressie, Anorexia, Psychiatrische opname (evt. verleden) waarbij ooit Elektroshocktherapie toegepast is, het gebruik van Angstremmende middelen en/of Harddrugs. Wees eerlijk in uw eigen belang. Mocht geconstateerd worden ten tijde van de intake dat de therapie niet geschikt voor u is, dan starten we geen behandeling.

Aangesloten bij Beroepsvereniging; voor meer informatie klik op Batc