nlen

Recensies

Om privacy reden zijn de namen afgekort.

Ri....

"Dankzij deze massagebehandeling van mijn steunkous af! De eerste keer dat ik de massage kreeg gingen mijn voeten voor het eerst in mijn leven gloeien van warmte na de behandeling, eindelijk weer een goede bloeddoorstroming. Maar het mooiste is dat ik na een paar maanden eindelijk zonder steunkous kon, dat was zonder deze massage niet gelukt! Ik ben blij met deze behandeling en de heer Schutte is zeer professioneel en  kundig.

Mar....

Mijn ervaring met de behandelingen van Harry Schutte, (Twee periodes ben ik geweest en tweemaal met succes). 

1e periode: klachten stress/ burn-out/stijve onderrug. 2013/2014,

Gelijk na de eerste behandeling ( terwijl ik naar huis fietste) heb ik enorme verlichting gevoeld in mijn hele lichaam alsof er weer lucht tussen mijn botten zat en in mijn hele systeem, alsof ik weer lichter en beweeglijke was. Echt een feestelijk gevoel. Geen idee wat hij nou precies deed, maar het  effect was heel goed. Nog een paar keer na behandeld.

2e periode klachten nekhernia, schouder gebied. 2016,

Stevige massage gehad, voelde beetje beurs na afloop. Heb ook nog wat bewegingsoefeningen mee gekregen om thuis te doen. Dit alles bij elkaar heeft mij geholpen om tijdig de ontspanning in dit gebied van mijn lichaam weer op te zoeken.

Voor beide periodes geldt dat de behandeling zelf heel prettig verloopt, ik kan ontspannen zijn en blijven. Harry vraagt regelmatig hoe het gaat, zet mij ook aan het denken over mijn leven door andere vragen te stellen. Klant is koning(in) en bepaalt wat wel en niet gebeurd. Heel relaxed, en waarschijnlijk daardoor, heel effectief. 

 Di.....

Ik kom bij Achilles voor spatadertherapie. Bij mij zijn de spataderen niet in zijn geheel weg gegaan, maar ze zijn wel minder zichtbaar geworden, en mijn aders/benen blijven door de massage wel soepel.

Wat ik erg fijn vind is de persoonlijke benadering. Als ik eens wat anders heb in mijn benen  b.v.  spieren of gewrichten die niet lekker voelen wordt hier meteen op ingesprongen door een behandeling of advies. De volgende keer wordt ook weer gevraagd hoe het nu is en of het verbeterd is.


 Es....

Harry Schutte is een gedreven en deskundige dienstverlener. Mijn ervaring is dat hij je "klacht" vanuit een totaalplaatje benadert en vandaaruit de beste behandeling voorstelt om je te helpen. Dit kan hij ook omdat hij verschillende therapie├źn ter beschikking heeft. Harry is rustig en persoonlijk maar houdt ook voldoende professionele afstand en dat ervaar ik als zeer prettig.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangesloten bij Beroepsvereniging; voor meer informatie klik op Batc